Temadage i børneyoga Barn Forælder yoga

Børneyoga Temadage

29. september 2023: Mere mindfulness for børn

3. november 2023: Lær flere Partneryoga og gruppeøvelser for skolebørn

24. november 2023: Alt om Barn/Forælder yoga og Familieyoga

OBS. KURSERNE FOREGÅR I KALI YOGA I SØBORG, (IKKE KULA I VÆRLØSE)

 

 

Temadage om specifikke emner indenfor Børneyoga

Disse temadage henvender sig bla. til: tidligere deltagere på Hjertebarn-uddannelsen, eller anden Børneyoga-uddannelse eller kursus, samt lærere, pædagoger, andre der arbejder med børn. Det er inspirationskurser, for dig der allerede underviser børn i yoga eller gerne vil det. Når man underviser børn er det vigtigt løbende at hente ny inspiration, for at blive ved at holde gejsten oppe hos både sig selv og børnene.

Kurserne handler altså ikke så meget om de grundlæggende ting i Børneyoga (her skal du kigge på Hjertebarn Børneyogalæreruddannelsen), men fordyber sig i bestemte temaer og er meget praktisk orienterede. Man kan tage en eller flere temadage, vi leger, slipper det indre barn løs og har en fest!

Børn i dag har travlt. De får utrolig mange input og stimuleres konstant. Børneyoga og BørneMindfulness giver børnene mulighed for at finde større ro, fokus og glæde i en hektisk hverdag. Yoga har en meget specifik tilgang til krop og sind der udvikler det hele barn. Kropsbevidsthed, styrke og smidighed øges, og børnene får redskaber til selv at finde ro. Men yoga er utrolig alsidigt og sprog, kognitive evner, sociale kompetencer, og personligt værd styrkes også gennem yoga. Mindfulness for børn giver ro, stilhed, nærvær, koncentration og på et dybere plan - ærlighed og mod til at leve fra hjertet.

 

 

29. september 2023: Mere mindfulness for børn

Arbejdet med at mærke sig selv er helt centralt i yoga og børn er så dejlig nemme at arbejde med. Måden vi formidler mindfulness er meget alsidig, og jeg bruger ofte børnemindfulness sammen med voksne og omvendt. På dette kursus leger vi med hjertet og sanserne og kigger vi på de mange måder vi kan lave mindfulness med børn i alle aldre (ca. 5-14 år). De fleste af øvelserne kan justeres ift. alder, gruppe og forløb. Der indgår både afspændinger, visualiseringer, partnerøvelser, gruppelege osv. alt sammen i den helt mindfulle ende af børneyogaen. Du får en manual med øvelserne, mindfulness-programlægning og en hel masse ny inspiration.

 

3. november 2023: Lær flere Partneryoga og gruppeøvelser for skolebørn

Acro-yoga er en fantastisk måde at udvikle børns balance, styrke, samarbejde, sociale kompetencer, ansvarsfølelse og mod. Det kræver klar kommunikation og grænsesætning at arbejde så tæt sammen - og så er det sjovt. Vi kommer også omkring en masse massage og sanseøvelser som man laver to og to. Vi gennemgår partner- og gruppeøvelser for skolebørn 6-14 år og giver den gas. Forbered dig på en fysisk aktiv dag som også kommer dybt ind i hjertet 🙂 Du får en manual med øvelserne, partneryoga-programlægning og en hel masse ny inspiration.

 

 

24. november: Alt om Barn/Forælder yoga og Familieyoga

Barn / Forælder  yoga eller Familieyoga er en skøn måde for forældre og børn at dyrke nærvær, bevægelse, fordybelse og stilhed sammen. Man kan lave forløb med Barn/Forælder yoga eller enkeltstående workshops. Vi vil behandle aldersgrupper fra 3-11 år, og lave partneryoga, lege der egner sig til børn og forældre sammen, afspændinger og ritualer, der både tilgodeser barnet og den voksne. Vil vil snakke om programlægning, at holde roen, og udfordringer og glæden ved at undervise børn og forældre sammen. Du får en manual med øvelserne, og en hel masse ny inspiration.

Har du yderligere spørgsmål eller er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at skrive til sisse@sisseyoga.dk

 

Sisse Siegumfeldt

er exam. Yogalærer, Børneyogalærer og Mindfulness-instruktør. Hun har undervist i Børneyoga siden 2005 - formentlig som den første herhjemme. Hun har undervist tusindvis af børn i yoga og mindfulness og hundredevis af skolelærere og pædagoger i BørneYoga og har desuden udgivet DVD'en "BørneYoga og de 5 sanser" og bogen "Yoga for børn - og deres voksne" (Gyldendal). Hendes tilgang til yoga er udogmatisk og lægger vægt på at alle kan dyrke yoga og mindfulness. Yoga og Mindfulness tilbyder fantastiske teknikker der virker stress-reducerende på krop og sind, her og nu, uanset den oprindelige spirituelle baggrund. Hun er registreret hos Yoga Alliance som E-RYT 200, RCYT og YACEP

Inkluderer

  • Manual med mange øvelser
  • Lydfiler med afspændinger for børn
  • DVD "BørneYoga og de 5 Sanser" som download
  • Facebook-gruppe med kollegial sparring
  • Kursusbevis

 

Information

PRIS:    1400,- per person/ 3800,- for alle tre

TID:       8.30 - 15.30

STED:   KALI YOGA

Ærtemarken 10

2860 Søborg (500 m. fra Buddinge st.)

Tilmelding

For institutioner

Ved EAN-fakturering: brug betalingsknappen, vælg EAN på betalingssiden, og skriv EAN-nr. i kommentarfeltet. Derudover skal vi også have Deltagerens NAVN og EMAIL i kommentarfeltet. Tilmeldingen er bindende.