Yoga for børn – og deres voksne

kr. 199,00

Scroll ned for at læse mere om bogen.

11 på lager

Varenummer (SKU): 121 Kategorier: ,

Beskrivelse

Endelig blev det tid at skrive en Børneyogabog. Børneyoga har fyldt så meget i mit liv siden 2004, og jeg håber du og dine børn nyder den!

Yoga for børn er den direkte vej til mere selvværd, styrke og indre ro. Yoga har en meget specifik tilgang til krop og sind der udvikler det hele barn. Kropsbevidsthed, styrke og smidighed øges, og børnene får redskaber til selv at finde ro. Men yoga er utrolig alsidigt og sprog, kognitive evner, sociale kompetencer, og personligt værd styrkes også gennem yoga. Mindfulness for børn giver ro, stilhed, nærvær, koncentration og på et dybere plan – ærlighed og mod til at leve fra hjertet.

Man behøver ikke være god til yoga for at komme i gang. Som forælder, pædagog eller skolelærer skal du bare have bogen ved hånden og finde dit indre legebarn frem, så bliver du guidet hele vejen.

Børneyogalærer Sisse Siegumfeldt har sammensat denne Børneyogabog med 8 programmer med øvelser, mindfulness og afspænding for alderen 3-9 år. De mange fotos, klare instruktioner og spændende historier gør børneyoga nemt at arbejde med og holder børnenes interesse fanget. Der er også tips til hvordan du skaber den rette Børneyoga stemning, og praktiske tips. Rul måtten ud på stuegulvet så går resten af sig selv. Børn elsker yoga!

Gyldendal 2016, 161 sider, Indb.
Skriv en note hvis du vil have den signeret 🙂

Yderligere information

Vægt 600 g