Aerial Yoga Intro med Sisse Siegumfeldt d. 20.9.

kr. 350,00

Scroll ned for at læse beskrivelsen af workshoppen.

16 på lager

Varenummer (SKU): 517-1-1-1-1 Kategori:

Beskrivelse

Fredag d. 20. september, kl. 18.00-20.30

Med Sisse Siegumfeldt

Aerial Yoga er som at blive barn igen: vi leger, vender på hovedet, tillader os selv at udforske, være begyndere, for til sidst at blive krammet og vugget til ro i slyngen. Der er ikke noget bedre.
Denne workshop er især for begyndere udi Aerial Yoga. Vi arbejder med styrke, et stærkt engagement i kernen og samtidig med tillid og total overgivelse i slyngen. Vi kommer til at have hovedet nedad, prøve nogle tricks, og lege. Til sidst en rigtig lang guidet afspænding.

Yogaslyngen er et nyt banebrydende redskab indenfor yoga og ret fantastisk. Den omslutter kroppen som en slags puppe og giver en helt utrolig beroligende og støttet afspænding. Den opfordrer til at lave mere yoga med hovedet nedad hvilket er sundt og foryngende for både krop og sind. Og den gør at man arbejder meget dybtgående med kernemuskulaturen, idet man hele tiden skal holde balancen. Aerial er velegnet til alle nysgerrige yogaudøvere og kan f.eks. give en intens træning uden at lægge vægt på armene hele tiden. Men, hvis du i forvejen svimmel af yoga eller ikke kan lide at have hovedet nedad er det nok ikke for dig (endnu). Aerial er heller ikke velegnet hvis du er gravid eller har hjerteproblemer eller alvorlige rygproblemer.

Læs mere om Sisse Siegumfeldt

Workshoppen foregår i det smukke højloftede Kula Yoga  i Værløse.

Fredag d. 20. september, kl. 17.30-20.00

PRIS: 350,- kr.

TILMELDING, tilmeldingen er bindende:

Yderligere information

Vægt 0,1 g