Meditationsflasker til børn og voksne

kr. 229,00

Vi er meget stolte af vores egen produktion af meditationsflasker. Ryst flasken grundigt og fordyb dig i dansen af glimmerkorn i vandet. Glimmeret falder til ro på ca. 5 minutter, og vandet er helt klart igen efter 7-10 min. Meditationsflasken er MAGISK for børnene. Når glimmeret falder til ro, falder børnene til ro. Det virker hver gang. En god øvelse i at falde i staver også for voksne. Er også meget fin som fokuspunkt til balanceøvelser – altså noget at kigge på, når man står på et ben.

Blå himmel Yogas særlige hemmelige opskrift er udviklet gennem et år med eksperimenter med meditationsflasken, der har over 10 ingredienser der får glimmeret til at falde langsomt ned uden at klumpe. Bl. a. kan nævnes at der aldrig bare er en farve glimmer i flasken – hvis du kigger længe nok vil du kunne få øje på andre farver, og finde din yndlingsglimmer at følge med øjnene. (IKKE PT: Flasken er hånddekoreret med læder omkring halsen med guldlæder.) Hav den stående i køkkenet, på kontoret, i børneværelset, eller hvor som helst der er brug for en mindful time-out. Vælg den farve der taler til dit hjerte.

BRUGSANVISNING: Vend bunden i vejret på flasken og ryst den hårdt i 20-30 sek. Stil den og kig. (Kan med fordel stilles ovenpå en telefon med lommelygten tændt). Ikke til mindre børn uden opsyn: Flasken er lavet af glas og selv om den er robust kan den selvfølgelig smadre.

Flasken bliver sendt pakket ind i bobleplast og i et plakatrør. De er meget robuste og kan tåle lidt af hvert, dog ikke opvaskemaskine eller at blive skrubbet hårdt. De er dobbelt limede og proppen falder ikke af.

Varenummer (SKU): 110 Kategori:

Yderligere information

Vægt 1000 g
Farve

Calm Blue Sea, Calming Cosmos, Golden Glow, Pacific Purple, Peaceful Petroleum, Peaceful Pink, Red Heart, Silver Lining