Tilbud

YOGA – Et kvarter om dagen for en glad krop og et stærkt sind

DKK 249,00 DKK 199,00

Nu har min bog været ude i verden et par år, og det jeg ofte hører fra folk er at dette var bogen der fik dem igang med at lave yoga derhjemme. Det gør mig glad, for jeg har virkelig vejet hver ord på en guldvægt og tænkt meget over, hvor meget og hvor lidt der skulle stå om hver stilling. Så hvad enten du vil lave yoga hjemme, eller få en dybere forståelse for tankerne bag yoga, så vil jeg ønske dig God fornøjelse!

Bogen er skrevet af Sisse Siegumfeldt som en introduktion til yoga med 9 korte programmer som alle kan få passet ind i hverdagen. Der er yoga mod stress, for en stærkere ryg, for at komme i form og få mere lyst, liv og energi. Bogen indeholder også tre videoer a 15 min. (de ligger på en hjemmeside, se s. 96), to guidede meditationer og over 100 billeder. Gyldendal 2013, 189 s. indbundet.

“Første gang jeg stiftede bekendtskab med Sisse var gennem hendes børneyoga-DVD, som gav stor glæde til vores yngste på 8, hvor vi gennem leg fik bevægelse og åndedræt gjort naturlige i træningen.

Nu har hun gjort det igen. Med hendes nye bog, får du den mest intense og læservenlige yoga-bog jeg endnu har stødt på. Bogen oser langt væk af Sisses store glæde og viden omkring yoga. Man blive blidt og pædagogisk ført ind i filosofien bag yogaen og får samtidig meget brugbare værktøjer til at komme i gang med sit eget program derhjemme, hvad enten man er nybegynder eller øvet.

På Mindfulness-Akademiet vil bogen fremover være et must hos vores elever til at komme dybere ind i yogaens glæder og samtidig fastholde en egenpraksis efter endt forløb på vores uddannelse.

Tak for en dejlig lærerig og let tilgængelig bog.”

Flora Skouboe Eriksen, Mindfulness-Akademiet.dk

88 på lager

Varenummer (SKU): 109 Kategorier: ,

Yderligere information

Vægt 600 g