YOGA – Et kvarter om dagen for en glad krop og et stærkt sind

kr. 249,00

Scroll ned for at læse mere om bogen.

25 på lager

Varenummer (SKU): 109 Kategori:

Beskrivelse

Nu har min bog været ude i verden mange år, og jeg hører ofte fra folk der laver yoga derhjemme pga. den. Det gør mig glad, for jeg har tænkt meget over, hvad der skulle stå om hver stilling. Vejet hvert ord på en guldvægt, faktisk. Den er til dig der vil lave yoga hjemme, eller få en dybere forståelse for tankerne bag yoga. God fornøjelse!

Bogen er skrevet som en introduktion til yoga med 9 korte programmer som nemt kan passes ind i hverdagen. Der er yoga mod stress, for en stærkere ryg, for at få mere lyst, liv og energi mm.. Bogen indeholder også tre videoer a 15 min. (se s. 96), to guidede meditationer og over 100 billeder. Gyldendal 2013, 189 s. indbundet.

“Første gang jeg stiftede bekendtskab med Sisse var gennem hendes børneyoga-DVD, som gav stor glæde til vores yngste på 8. Gennem leg blev bevægelse og åndedræt gjort naturlige i træningen.

Nu har hun gjort det igen. Med hendes nye bog, får du den mest intense og læservenlige yoga-bog jeg endnu har stødt på. Bogen oser langt væk af Sisses store glæde og viden omkring yoga. Man blive blidt og pædagogisk ført ind i filosofien bag yogaen og får samtidig meget brugbare værktøjer til at komme i gang med sit eget program derhjemme, hvad enten man er nybegynder eller øvet.

På Mindfulness-Akademiet vil bogen fremover være et must hos vores elever til at komme dybere ind i yogaens glæder og samtidig fastholde en egenpraksis efter endt forløb på vores uddannelse.

Tak for en dejlig lærerig og let tilgængelig bog.”

Flora Skouboe Eriksen, Mindfulness-Akademiet.dk

Yderligere information

Vægt 600 g