Glutenfri amerikanske pandekager (veganske)

Disse pandekager har vi serveret i Blå Engel Cafe, da vi havde Yoga & Brunch. Dette er en stor portion, men de smager helt vildt godt, så det er en god ide at lave mange.

1 spsk. hvid eddike

2,5 dl. havremælk

5 dl. glutenfri havregryn (el. alm.)

1 mediumstor moden banan

2 tsk. bagepulver

½ tsk. natron (også kaldet bicarbonat)

½ tsk. kanel

Lidt salt

3 spsk. ahornsirup

Lidt vanilliekorn eller Vanilla

 

  • Bland eddike og havremælk, lad det stå i 5 min.
  • Kør havregrynene til mel i blenderen, tilsæt alle de andre ingredienser og blend.
  • Lad dejen stå lidt og bag som små, tykke amerikanske pandekager. Man kan med fordel bruge en pandekagepade/blinispande.
  • Serveres med sirup, syltetøj,  eller som de er. De er ret søde i sig selv, og smager af meget, så man behøver ikke store mængder sirup.

Skriv et svar