AnsigtsYoga Intro 25.10.2024 – på Yogagården i Odense

kr. 0,00

Med Sisse Siegumfeldt

25. oktober kl 16.30 – 18.45

AnsigtsYoga Intro Workshop – KAN IKKE KØBES I BLÅ HIMMELS WEBSHOP! Klik på linket længere nede og tilmeld dig hos Yogagården.

Ansigtet afslører nemt om du er bekymret, udmattet og træt, eller om du er glad og fuld af energi. Det er også den del af kroppen vi kommunikerer med, og der flertallet af vores sanser sidder.

Så hvorfor ikke træne det også?

Ansigtsyoga er præcis som det lyder: Det er træning for ansigtets 56 muskler – med helt specifikke øvelser, der ofte får hjælp af hænder og fingre som modstand eller “vægte”. I ansigtsyogaen strækker og afspænder vi, så ansigtet glatter sig ud, men vi styrker også musklerne, så hele ansigtet løftes. Du kan få stor glæde af det hvis du fx. har spændingshovedpine, trætte øjne eller skærer tænder (megaeffektivt!), eller hvis du har tunge øjenlåg, spændingsrynker mellem øjenbrynene, eller Resting Bitch Face (ser bister ud, selv når du er glad). I sidste ende behøver du ikke en grund til at træne ansigtet, det er en del af kroppen og har brug for træning.

Ansigtsyoga er altså også en naturlig måde at forholde sig til ansigtets ældningstegn, både spændingsrynker, indfaldne rynker og tyngdekraftsrynker – det virker inde fra og ud, ved at aktivere musklerne og stimulere gennemstrømningen, og derved collagendannelsen, i huden. På den måde giver ansigtsyoga et smukt, udtryksfuldt og levende ansigt og en effektiv og langsigtet slowaging

I workshoppen blander Sisse Ansigtsyogaøvelser med almindelig blid Hatha yoga, da det faktisk er overraskende intenst at lave ren Ansigtsyoga så længe. Vi laver også en øvelser for nakke, hals og skuldre, for det hele hænger jo sammen. Du får også et ansigtsprogram med hjem med øvelser til hjemmebrug. Du kan deltage i workshoppen uanset, om du har kendskab til yoga eller ej. Sisse vil guide dig grundigt og vi hygger os og har det sjovt med hvad vi kan og ikke kan med ansigtet. Vi laver ansigtsyogaen på måtter, i yogatøj.

Denne workshop bliver holdt af Yogagården, og det er derfor dem du skal rette henvendelse til ang tilmelding osv.

Læs mere om Sisse Siegumfeldt

Tilmeld dig her: https://www.yogagaarden.net/service-page/event-ansigtsyoga-med-sisse?referral=service_list_widget

100 på lager

Varenummer (SKU): 717 Kategori: